Developer (Java-based)

Rotterdam, South Holland, Netherlands · TECH Delivery Life & Pension

Description

Wat ga je doen?

Als webdeveloper werk jij aan de implementatie van nieuwe SaaS-software voor onze klanten. Dat kan zowel een portaal met customer journeys zijn, het inrichten van CRM-tooling. het koppelen van webservices/API’s en het inrichten en gebruiken van databases. Alle software is in-house gemaakt én wordt doorontwikkeld. Op dit moment realiseren we nieuwe implementaties in Kotlin met Typescript/vue.js als front-end-taal gebruikmakend van microservices (Kubernetes) en Kafka als event distributor. Onze OTAP-straat is inzichtelijk, dankzij het gebruik van Jira gekoppeld aan Gitlab. We hosten onze software zelf op Linux. Je komt te werken in een team van 4 developers. Op de vraag of we een fullstack, front-end of back-end developer zoeken hebben we geen antwoord. We kijken naar je talent, affiniteit of dát wat je graag wilt leren. Het labeltje en ontwikkelpad is geen one-size-fits-all.

Wat vragen we?

Wat bieden we?

Over Keylane

Keylane is een Europese leverancier van software. We ontwikkelen en implementeren flexibele standaardoplossingen voor verzekeraars en pensioenfondsen. De software is end-to-end. Oftewel: een salariswijziging of adreswijziging leidt niet alleen tot een verwerking in het administratiesysteem, maar de klant wordt ook direct geïnformeerd over de wijziging of actie die de klant zelf moet ondernemen in zijn Mijn Omgeving. De afdeling Integrated Client Solutions van Keylane ontwikkelt state-of-the-art klantportalen en customer journeys om pensioen niet alleen een beetje leuker, maar vooral ook gemakkelijker en toegankelijker te maken. Het ontwikkelen en implementeren van deze klantportalen, processen en customer journeys is jouw focus!

Enthousiast?

Solliciteer! Klik dan op Apply. Wil je eerst nog wat meer informatie? Mail dan Eric Bastiaansen via [email protected].

Mocht je algemene vragen hebben over jouw sollicitatieproces of wil je eerst nog even sparren of dit wel de juiste match voor je is? Neem dan gerust even contact met Ingmar op via [email protected]

Apply for this job