Allround Web Developer

Rotterdam, South Holland, Netherlands · TECH Product Development Non-Life

Description

Wij zijn een jong bureau met gedreven en enthousiaste (online) projectmanagers, gevestigd in het Scheepvaartkwartier van Rotterdam in een prachtig pand waar je in zou willen wonen. We voelen ons als een vis in het water bij financials, pensioenfondsen en verzekeraars. Kortom, een full service bedrijf waarbij we elke tak van IT in huis hebben, denk aan back end en front-end developers, projectmanagers, copywriters, procesmanagers, maar ook aan contentmanagers, functioneel beheerders, security managers en ontwerpers. Wij krijgen doelgroepen in beweging. Benieuwd?

De koffie staat al voor je klaar.
Pension SaaS software, multiplatform

KEY Over de functie en wat het écht inhoudt

Wij werken voor bijna alle grote financiële partijen in Nederland. Bij het ontwikkelen van applicaties voor deze high end klanten, heb jij een belangrijke rol. Jij zorgt namelijk voor de complete development van deze applicaties. Uiteraard doe je dit niet alleen, maar werk je hierin samen met het developersteam en andere specialisten van Keylane.

Ben jij een ervaren (minimaal 2 jaar) allround webdeveloper? Dan willen we je graag in ons team.

KEY SKILLS & PERSONALITY

Geen ervaring met Kotlin of Coldfusion, maar wel met andere back-end programmeertalen? Solliciteer gewoon! Je krijgt bij ons de mogelijkheid om Coldfusion te leren. Hetzelfde geldt voor MongoDB als je wel ervaring hebt met andere database technologieën?

Waar we extra blij van worden

KEY BENEFITS
We vragen veel en bieden een hoop! Wij bieden jou een baan binnen een technisch gerichte organisatie die Europa wil veroveren. Jij wordt onderdeel van een energiek team binnen een dynamische omgeving en krijgt de kans om je te ontwikkelen als een professional, in een cruciale rol. Jij kunt impact maken en bijdragen aan de verdere professionalisering van Keylane.

Daarnaast bieden wij jou


INTERESTED
Enthousiast geworden over deze functie en wil jij direct met ons in gesprek? Solliciteer nu! Voor meer (inhoudelijke) vragen en/of informatie kan je rechtstreeks contact opnemen met Marcel Stokman: [email protected].

Mocht je algemene vragen hebben over jouw sollicitatieproces of wil je eerst nog even sparren of dit wel de juiste match voor je is? Neem dan gerust even contact met Gordon op via tel: +31 612065768.

Apply for this job